Karfiol-rózsát válassz szépet s levelétől tisztitsd meg, ezekre tejfelt, forró vagy sós vizben áztandó öntsd le tejföllel és zsemlyemorzsával, hintsd be hadd jó barnára sülni - s kész lesz.
Karfiól vajjal
2013.02.23. 18:53 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: tejföl karfiol zsemlyemorzsa
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr315100640
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.