Fiatal húsos galambot végy, fujd fel tollal, tisztitsd meg jól, sózd be, s hagyd félóráig állani. Kis galambhoz ekképen csinálj tölteléket: dörzsölj el egy darab vajat habzásig, reszelj le másfél zsemlyének a héjját, a belét áztasd tejbe s nyomd ki jól, adj hozzá egy kevés apritott zöld petrezselymet, egy kis sáfránt, sót, mindezt jól összevegyitvén. üss bele két egész tojást és egy tojásszékét, keverd még egy ideig, s töltsd meg vele töltséren át a galambokat, kösd be ezeket, húzd nyársra és süsd fél óráig, sülés közben öntözd meg vajjal.
Galamb sülve
2013.02.23. 20:35 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: tojás galamb petrezselyem
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr655100804
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.