Verj le bögrébe tetszésed szerinti mennyiségü tojást, adj hozzá sót, fehér borsot, vagy mint fűszert akarsz finomra vágott petrezselyem zöldjét egy meritő kanál jó tejszint, apróra csipkedett irós vajat, keverd ezt jól össze, öntsd egy lapos lábasba, melyben kevés lúdzsirt olvasztottál fel, rakj alá parázs tüzet, s hagyd fölötte mindaddig, mig a vegyület folytonos kavarás közben meg nem sűrűsődik, midőn kitálalod, hints fölé finomra vagdalt metélő hagymát.
Rántotta
2013.02.23. 21:55 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: tojás tejszín petrezselyem
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr315100967
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.