Inaitól tisztits meg egy 1/2 kilo gyenge sertéshúst 1/2 kilo borjuhúst és ugyanannyi vese kövérjét, vagdald el tejbe mártott zsemlyével, hat friss zsályalevéllel és czitromhéjjal, sóval, borssal, szerecsendióval és már egyéb szagos zöldségekkel, midőn már az egészet összekeverted, önts hozzá egy kevés bort, hogy a kolbász jobb izü legyen, vizezz meg egy nyujtódeszkát, forgasd meg rajta a morzsát s formálj belőle kolbászokat, melyeket egyforma hosszuságuakra vágj, tedd ezeket vajjal kent papirosban rostélyba vagy süsd meg vajjal serpenyőben, - tölthetsz bele szarvasgombát, melyet előbb szalonnával és vöröshagymával befojtod.
Angol kolbász
2013.02.23. 18:53 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: angol borjú sertés kolbász szavasgomba
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr985100395
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.