A puhára megfőtt nyelvnek bőrét levonván, tedd azt szeletekre vagdalva tálba, hints reá forgács alakban vakart tormát és apróra tépett petrezselyem-zöldjét, mellé még reszelt tormát is adhatsz, vagy magában vagy eczettel és olajjal egy mártásos csészében..
Marhanyelv tormával
2013.02.23. 22:01 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: marha ecet torma petrezselyem
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr325100978
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.