Egy itcze pálinkához két narancsot végy. Egyiknek héját czukron reszeld le, a másikat pedig egészen tedd bele; töltsd a pálinkát négy befőző üvegbe és és minden itczéhez háromnegyed font cukrot adj, kösd be az üveget, rázd fel naponkint kétszer. A huszonegyedik napon tisztitsd meg csepegtetés által, töltsd palaczkokba, dugaszold be jól és hagyd legalább 6-7 napig állani.
Narancs likör
2013.02.23. 20:24 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: pálinka narancs likőr
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr995100784
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.