HTML

Pincekonyha

Találtam pár szakácskönyvet a pincében. Elég régiek ahhoz, hogy ne csak a receptek miatt legyenek érdekesek. Talán egy kis kultúrtörténeti féreglyukat is meg lehet velük nyitni. Tegyünk egy próbát!

Címkék

angol (1) borjú (1) citrom (1) csokoládé (1) csuka (1) ecet (1) édesség (1) élesztő (1) galamb (1) hal (1) kalács (1) karalábé (1) karfiol (1) kolbász (1) likőr (1) marha (1) narancs (1) pálinka (1) petrezselyem (4) pite (1) puding (1) répa (1) riza (1) sertés (1) spárga (1) süllő (1) szarvasgomba (1) szavasgomba (1) tej (1) tejföl (2) tejszín (1) teknősbéka (1) tojás (5) tök (1) torma (1) velő (1) zsemlyemorzsa (1) Címkefelhő

Friss topikok

Archívum

Narancs likör

2013.02.23. 20:24 towlenghap

Egy itcze pálinkához két narancsot végy. Egyiknek héját czukron reszeld le, a másikat pedig egészen tedd bele; töltsd a pálinkát négy befőző üvegbe és és minden itczéhez háromnegyed font cukrot adj, kösd be az üveget, rázd fel naponkint kétszer. A huszonegyedik napon tisztitsd meg csepegtetés által, töltsd palaczkokba, dugaszold be jól és hagyd legalább 6-7 napig állani.

Szólj hozzá!

Címkék: pálinka narancs likőr

A bejegyzés trackback címe:

https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr995100784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása