A zöld gyenge tököt meghámozván, gyaluld meg szépen és savanyitsd be kovásszal, egy- vagy legfölebb másfél napi savanyitás után főzd meg gyenge húslében készíts gyönge, s alig sárguló rántást, a tököt add bele, keverj közibe jó bőven tejfelt, kevés sót, főzd meg és tálald ki.
Tök-káposzta
2013.02.23. 22:09 towlenghap
Szólj hozzá!
Címkék: tejföl tök
A bejegyzés trackback címe:
https://pincekonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr355100986
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.